HTML

Messianizmus

Olvasnivaló mindazoknak, akik fölnéznek Lionel Messire.

Friss topikok

  • Seňorita Szöszi: @luli10: Ó, nagyon köszönjük! :) Nem véletlenül van kint a te weblapod sem nálunk. Szerint is lá... (2011.07.21. 21:10) Nyílt levél, nyitott kérdések
  • Lionel85: Ebbe én is belegondoltam a napokban, pontosan az utolsó mondat utolsó részénél. Azaz, ha egyszer M... (2011.07.11. 19:41) Cry for me, Argentina!
  • Lionel85: Így van! Steaket kell enni ilyenkor. :D (2011.06.26. 08:58) 24
  • Seňorita Szöszi: @Lionel85: És reméljük utána is nagy lesz a jókedv. :) (2011.06.13. 19:58) Az edzőtáborból jelentjük
  • Lionel85: Örülök, hogy hosszú idő után született meg újra egy poszt, egy remek interjú. Gratula hozzá! (2011.05.24. 19:11) Messi felfedi titkait

2010.10.20. 20:59 Seňorita Szöszi

Modellverseny

Az előzőekben vázolt rivalizálás a pályán kívül is zajlik már régóta. Tegyük rögtön hozzá, a felek egyelőre betartották a lovagiasság szabályait, és egymást nem kóstolgatják. Többnyire Messi és Cristiano Ronaldo nem vesz tudomást egymás létéről, de ha valamiért mégsem tudják elkerülni, hogy a másikat minősítsék, udvariasan ismerik el a másik erényeit. Nem kerül, ugyebár, semmibe annak elismerése, a másik is jó focista. Főleg, hogy ez - mint Csöncsön fejtegetéséből is kiderül - még igaz is.

Sőt, ha jobban belegondolunk, ez küzdelem főleg a focin túl a legpregnánsabb. A sport többé-kevésbé mérhető teljesítményről szól; ha már mindketten visszavonultak, ami nagyjából egyszerre, és szerencsére vélhetően soká következik be, össze lehet számolni a gólokat, a címeket és a díjakat, és kijön majd egy egzakt eredmény. Mégis az igazi harc másról szól: stílusról, játékfelfogásról és szinte mindig eljutunk végül a személyiségek boncolgatásához.

Leo a szelíd, szégyenlős kisfiú, aki elrúgdalja a labdát. Cé pedig egy görög istenség testéből és egy rocksztár egójából lett összegyúrva. C Ronaldo az, aki mindig is modellkedett. Ez Messire eddig nem volt jellemző, ill. egy-két nálunk (mármint Európában) ismeretlen argentin céggel ugyan évek óta együtt dolgozik, a nagy divatmárkák eddig nem keresték meg. Nem modellalkat, gondoltuk, de ez nem is baj.

Most viszont ez a front is erősödni látszik. Cé hosszú ideje készít vadító fotósorozatokat az Armaninak; ezek nagy szerepet játszottak a portugál szexszimbólum-státuszának kialakulásában.

Hát, most Messi menedzsmentje is úgy érezte, az ő kis védencük sem annyira kisfiú már, némi gigolo-potenciál belé is szorult. Ez pedig találkozott a másik olasz divatóriás, a Dolce & Gabbana terveivel is. Az Armani nagy piaci riválisa ugyanis pont a múlt héten jelentette be: mostantól Lionel Messi lesz a márka egyik arca. Vagyis mostantól minden hivatalos eseményen a két olasz kreátor ruháiban lép a nyilvánosság elé Leo. Az első alkalmon már túl is vagyunk: a legjobb góllövőnek járó Aranycipőt már egy szolidan szabott, de láthatóan méregdrága D&G öltönyben vette át Messi.

Azért az nyilvánvaló, hogy ez a szerződés mást tartalmaz, mint Cé Ronaldóé. Ha más nem, hát az mindenképp bizonyítja ezt, hogy nevezettről a mellékelt kép volt a legfelöltözöttebb. Gondolom, az Armani nem árul ingeket... 

Leo visszafogottabban élvezi az aranyifjak édes életét, és ez a kép nem kifejezetten reklámcélból készült, hanem a Barca-közeli Don Balón cikkének illusztrálására. Ahogy azt sem hiszem, hogy Leo imidzse elmenne az erotikus irányába. Volt már fehérneműs próbálkozása egyébként, melyről majd akkor írok, ha valamiért megharagszom a világ legjobb játékosára...

3 komment

Címkék: reklám színes c. ronaldo modellkedés


A bejegyzés trackback címe:

https://messianizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr612387092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.10.20. 22:53:53

Vér és aranycipő. :-) Ady Endre utolsó fényképe Messi-változatban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.10.21. 19:06:07

@Rhodes:
Szerintem sem nagy szám, de hogy Cé egy Wartburg volna, az azért kissé erős.

Egy Wartburg ugyan gagyi, de legalább van stílusa.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.10.23. 00:23:52

@Rhodes:
Alaposan megnéztem, mit írtam a kisgatyás képek kapcsán. Azt, hogy sokkal szívesebben nézem őt, mint Cét. A buta arcú sem az én szavam. Kisfiúnak kisfiú, és most próbálják az imidzsét is felnöveszteni.

Amúgy meglepődnél, ha látnád Leót félmeztelenül.

Hajrá Vettel! ;)
süti beállítások módosítása