HTML

Messianizmus

Olvasnivaló mindazoknak, akik fölnéznek Lionel Messire.

Friss topikok

  • Seňorita Szöszi: @luli10: Ó, nagyon köszönjük! :) Nem véletlenül van kint a te weblapod sem nálunk. Szerint is lá... (2011.07.21. 21:10) Nyílt levél, nyitott kérdések
  • Lionel85: Ebbe én is belegondoltam a napokban, pontosan az utolsó mondat utolsó részénél. Azaz, ha egyszer M... (2011.07.11. 19:41) Cry for me, Argentina!
  • Lionel85: Így van! Steaket kell enni ilyenkor. :D (2011.06.26. 08:58) 24
  • Seňorita Szöszi: @Lionel85: És reméljük utána is nagy lesz a jókedv. :) (2011.06.13. 19:58) Az edzőtáborból jelentjük
  • Lionel85: Örülök, hogy hosszú idő után született meg újra egy poszt, egy remek interjú. Gratula hozzá! (2011.05.24. 19:11) Messi felfedi titkait

2011.08.02. 13:14 Seňorita Szöszi

Humor, házasság, el clásico

Közeledik a szezonkezdet. Ennek legbiztosabb jele, hogy az FC Barcelonára specializálódott katalán paródia-show, a Crakóvia stábja újra dolgozik. Honlapjukon mindenesetre reagálnak arra a csúfságra, ahogyan az argentin közvélemény Messi hazafiságát megkérdőjelezi.

Az álhír szerint Messi - hogy argentinságát bizonyítsa - megevett egy teljes asadóra (argentin hagyomány, hússütés szabad ég alatt) való grillezett húst, tangózott egy jót és, ahogy ez egy vérbeli argentinhoz végképp illik, szidta Lionel Messi Copán mutatott játékát.

Az igazi Leo már valószínűleg újra Spanyolországban van, de kínai rajongóknak szánt blogján le is írta, jövő hétfőig még pihen. Nem sokat tudunk amúgy az argentínai tartózkodásról, mármint a vakációról. Tavaly a Copa Américához hasonlóan elbukott vb után láttunk pár képet Messi nyaralásából: az akkor még biztosan barátnőjével lebzseltek a langymeleg brazil homokon, aztán pedig delfinekkel úsztak versenyt egy mexikói víziparkban.

Habár még nem bukkantak föl sem láblógatós képek, sem nyaralós sztorik, azért az Antonella - Mexikó szavak 2011 nyarán is aktuálisak, ha Messiről van szó.
A mellékelt kép kis részlete nagy riadalmat okozott a világ nőnemű culéi között. Leo ugyanis gyűrűt visel. Csak nem megházasodott titokban?

Biztosan mi sem tudjuk, mert a rajongói fórumokon kívül semmilyen újságcikk sem foglalkozik ezzel, Leo hivatalos oldalán sincs utalás a nagy napra. (Igaz, az sem hír ott, hogy Argentína a negyeddöntőben kikapott...)

Ahogy egy a rémhírkeltőknél is figyelmesebb hozzászóló megjegyezte, a jegygyűrűt balkézen szokás hordani. És mivel Leo jobbkezes, még az sem okozhat zavart, hogy esetleg az etikettet felrúgva jobboldalt gyűrűzték meg.

A történetet tovább bonyolítja, hogy Leónak már legkésőbb tavaly karácsonykor meg kellett volna házasodnia - a Wikipedia szerint legalábbis. Ehhez képest a januári Aranylabda-gálára már csak a papa meg a mama kísérték el. A nagypapa nem sokkal később az argentin rádióban arról beszélt, hogy Leónak nincs barátnője, fiatal még a tartós kapcsolathoz.
Igaz, mi nem számoltunk be róla, de azért hallottunk arról a buenos airesi "orgiáról", amelyet helyi érdekű luxusprostik modellek szerveztek. A Milito-fivéreken kívül Messi is részt vett a bulin, de a hírnévre legkiéhezetebb bikinimodellek sem tudtak másról nyilatkozni, mint egy kis táncikálásról és xboxozásról.

Szóval Leo családi állapota nem tisztázott. A nagypapa hedonizmusra buzdító kijelentéseire csak annyit reagált, ő nem szakított. Ettől Pocahontas még elhagyhatta, okoskodtak mások.

Mexikó viszont biztos pont. Sőt erről még képeket is tudunk mutatni, mert a Messi és Barátai jótékonysági játékok második összecsapását vasárnap Közép-Amerikában tartották. A klasszisokból verbuvált csapat beteg gyerekekért szállt síkra ezúttal is. Tizentötezer dollárral segíti Leo alapítványa a rákos gyerekek gyógyulását a meccs bevételeiből.

Nemsokára azonban a Barcával is visszatér: augusztus 14-én lesz a Spanyol Szuperkupa első felvonása; a változatosság kedvéért egy újabb el clásico. Ekkor már vélhetően a Leóval megerősített Barcelona néz majd szembe a Real Madriddal. Ekkor láthatjuk rajta a Barca új, csíkos mezét, mely már a Katari Alapítványt hirdeti. Egyelőre azonban - nehogy túl egyhangú legyen a sok Messi-fotó - Guardiola áll modellt benne Kobe Bryant amerikai kosárlabdázóval, aki nem csak a katalánok apró szupermenjeinél, de a mesternél is magasabb. Dehát az egy másik sport.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://messianizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr533119984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása