HTML

Messianizmus

Olvasnivaló mindazoknak, akik fölnéznek Lionel Messire.

Friss topikok

  • Seňorita Szöszi: @luli10: Ó, nagyon köszönjük! :) Nem véletlenül van kint a te weblapod sem nálunk. Szerint is lá... (2011.07.21. 21:10) Nyílt levél, nyitott kérdések
  • Lionel85: Ebbe én is belegondoltam a napokban, pontosan az utolsó mondat utolsó részénél. Azaz, ha egyszer M... (2011.07.11. 19:41) Cry for me, Argentina!
  • Lionel85: Így van! Steaket kell enni ilyenkor. :D (2011.06.26. 08:58) 24
  • Seňorita Szöszi: @Lionel85: És reméljük utána is nagy lesz a jókedv. :) (2011.06.13. 19:58) Az edzőtáborból jelentjük
  • Lionel85: Örülök, hogy hosszú idő után született meg újra egy poszt, egy remek interjú. Gratula hozzá! (2011.05.24. 19:11) Messi felfedi titkait

2011.03.17. 11:18 Seňorita Szöszi

A csapat segít a legtöbbet

Interjú Lionel Messivel a Barca TV-n (részlet)

Ebben az évben több gólt lősz, mint eddig bármikor. Hamarosan megdöntöd személyes rekordodat is. Nagyon magasan van a léc. Szerinted sokáig fenntartható ez színvonal?

Nem tudom, mi történik az elkövetkező pár évben. Igyekszem fenntartani ezt a színvonalat és leginkább én vagyok érdekelt abban, hogy minden rendben legyen. Egyszer vége lesz ennek is, és már nem fogok 46 vagy 47 gólt lőni, de mindig a lehető legjobb formámat hozom.

Segít, hogy elöl olyan mozgékony játékostársakkal játszol együtt, mint Pedro és Villa?

Az, hogy ők ott vannak mellettem, a többiek meg mögöttem, vagyis hogy ebben a csapatban játszom, segít igazán. Egymást segítjük mindannyian, hogy a legjobbak lehessünk. Ez a legjobb ebben a csapatban. Mindenki tudja, mi a szerepe, és kiegészítjük egymást. Ezért tűnik olyan egyszerűnek és könnyednek a játékunk.

Téged nem lehet pihentetni. Pep hiába szól neked, nem hallgatsz rá. Nem lenne jobb, ha pihenéssel készülnél a nagy meccsre?

Jól érzem magam, és nem szeretek kihagyni meccseket. Utálom, ha a meccset a padról vagy a lelátóról kell végignéznem. Elég jó erőnlétben vagyok, hogy játsszam, és remélem, minden játékot végigjátszhatok.

Ha sikerülne megtartani az ötpontos előnyt a Real Madrid előtt a clásicóig, a bajnokságot is megnyernétek?

Nem tudom. Egész más, ha van öt pont előnyünk, amikor találkozunk velünk, mintha nincs. Az öt pont azért fontos, mert ez a vezetés megnyugtató. Madridban mindent megtesznek majd, hogy megverjenek, és mi ennek tudatában játszunk. Öt pont igen megnyugtató.

Forrás: Totalbarca

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://messianizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr632746628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lionel85 2011.03.17. 19:19:10

Kedves Messi! Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a média híresztelései ellenére te nem Isten, se nem külföldi lény vagy, hanem ember. Igaz, a játékod tényleg nem e világi, de te is elfáradsz, neked is kell pihenned, feltöltődnöd. Szép, hogy ennyire szeretsz játszani, gólokat szerezni és nyerni a Barçával, de néha azzal tennél a legjobbat magadnak, ha 1-1 meccset pihenéssel töltenél! Köszi
süti beállítások módosítása